ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

LEVENTISUROLOGY

LEVENTISUROLOGY
"Το μυστικό της υγείας για το νου και το σώμα δεν έγκειται στο να πενθούμε για το παρελθόν, να ανησυχούμε για το μέλλον η να αναμένουμε προβλήματα, αλλά να ζούμε το παρόν με σοφία και ζέση" ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Λίγα Λόγια

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χειρουργός Ουρολόγος Χρήστος Λεβέντης

Ο ιατρός παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες στο Γ.Ν.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο, θέτοντας καθημερινά την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας και της ποιότητας ζωής.

Ο Ουρολόγος δίνει προτεραιότητα στην παροχή υπηρεσιών που προσεγγίζουν επιστημονικά κάθε πάθηση. Παράλληλα, συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην τοπική κοινωνία γενικότερα του βορείου Έβρου. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του ιατρείου καλύπτει ολοκληρωμένα κάθε διαγνωστικό πρόβλημα της Σύγχρονης Ουρολογίας, ενσωματώνοντας όλα τα επιμέρους αντικείμενα, όπως: η Ουρογεννητική Ογκολογία, οι Παθήσεις του προστάτη, η Ακράτεια των ούρων, η Γυναικολογική Ουρολογία, η Παιδοουρολογία, η Στυτική Δυσλειτουργία, η Ανδρική Υπογονιμότητα, η Λιθίαση Ουροποιητικού κ.ά.

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ), της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (EAU), του Τμήματος Ανδρολογίας - Υπογονιμότητας (ΑΝ.ΥΠΟ.), της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας(Ε.Α.Ε.), της Endourological Society, του Τμήματος Ουροδυναμικής Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας (Ο.ΝΟ.Γ.Ο), καθώς και του Τμήματος Ουρογεννητικής Ογκολογίας. Παράλληλα, συμμετέχει στο Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (Ι.Μ.Ο.Π).

Στο χώρο του ιατρείου καλύπτονται όλα τα διαγνωστικά προβλήματα της Σύγχρονης Ουρολογίας.

Ο ιατρός διαθέτει εμπειρία ετών, αντιμετωπίζοντας υπεύθυνα, με αφοσίωση και σεβασμό, κάθε περιστατικό.

Παθήσεις:

· Νεφρών

· Ουροδόχου κύστης

· Προστάτη

· Ακράτειας ούρων

· Λιθίασης ουροποιητικού

Στο ιατρείο μπορούν να πραγματοποιηθούν και μικροεπεμβάσεις με τοπική αναισθησία, όπως για παράδειγμα:

· Περιτομή, σε περίπτωση φίμωσης (με τοπική αναισθησία).

· Ανώδυνη Βιοψία Προστάτη (κατευθυνόμενη από υπέρηχο με ειδική λεπτή βελόνη).

· Αφαίρεση Ογκιδίων Δέρματος (οσχέου, πέους - κονδυλώματα κ.ά.).

· Εύκαμπτη Ουρηθροκυστεοσκόπηση (ενδοσκόπηση με κάμερα, για παθήσεις της ουρήθρας, του προστάτη και της ουροδόχου κύστης).

· Αφαίρεση - Αλλαγή pig-tail.

· Ουροροομετρία (καταγραφή διαταραχής της ούρησης).

· Θεραπεία Γυναικείας Ακράτειας Ούρων (φαρμακευτική και χειρουργική).

· Ανδρολογικές Παθήσεις - Θέματα Υπογονιμότητας